Zivi un gaļu atkausēju 10 minūtēs. Vienreiz izmēģināju šo metodi un tagad tikai daru šādi

Cenšos atcerēties, ka gaļu jāizņem no saldētavas dienu pirms man jāpagatavo kaut kas garšīgs savai ģimenei.

Bet gadās, ka apstākļi piemeklē negaidīti, un pa rokai nav neviena svaiga gaļas gabala, un vai nu jāskrien uz veikalu, vai arī kaut kā jāizvairās un jāgatavo kaut ko citu.

Parasti šajā brīdī sākas īstas dejas, kas tikai bremzē procesu: kāds iemet gaļu verdošā ūdenī, cerot, ka tā gaļa ātrāk atliedināsies; kāds to iemet karstā pannā; daži cilvēki sāk sildīt gaļu mikroviļņu krāsnī.

Visām šīm manipulācijām ir vienāds efekts – gaļas virskārta tiek izcepta, un siltums pārstāj efektīvi iekļūt iekšā. Tas ir, rupji sakot, jūs apzināti traucējat atkausēšanas procesu!

Lasi vēl: Mēģinot un eksperimentējot, nonācu pie ideālas biezpiena plāceņu receptes: tā ir tik garda un cepot neizplūst!

Mans padoms palīdzēs ātri un pareizi atkausēt produktu, un tas ir piemērots gan saldētai gaļai, gan zivīm vai maltai gaļai.

Lauvām nevajadzētu neko plānot, bet Jaunavai jābūt pieticīgai; Dienas horoskops 23. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Nepieciešamās minimālās sastāvdaļas:

Puslitrs silta (ne karsta!) ūdens un ēdamkarote cukura!

Vispirms mums ir jāsagatavo liels konteiners, kurā mēs atkausēsim gaļu.

Lasi vēl: Kā barot tomātu stādus pēc izpiķēšanas: efektīvi mēslošanas līdzekļi jūsu iecienītāko augu veselībai

Ielejiet siltu ūdeni un rūpīgi izšķīdiniet tajā cukuru, lai iegūtu piesātinātu šķīdumu.

Kad ūdens ir kļuvis pilnīgi caurspīdīgs bez redzamiem cukura kristāliem, sasaldēto gabalu nolaižam siltajā šķīdumā.

Lasi vēl: Kraukšķīgos un saldos ābolus varēsiet noteikt 1 sekundē. Tikai paskatieties uz viņiem šādā stāvoklī!

Vēlams, lai gaļas gabals būtu pilnīgi zem ūdens.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment